MEVLANA KAATSHEUVEL

MEVLANA KAATSHEUVEL De lekkerste pizza en döner bij u thuisbezorgd!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1952 beoordelingen
28 jul 2021 om 19:53 Eten was lekker maar koud .echt heel erg jammer . Misschien is overwegen om het eten in een warmhoudbox te bezorgen. Inplaats van in een plastic tasje
27 jul 2021 om 0:41 Het eten was helemaal niet lekker en vies ,ik ga nooit meer bestellen.
26 jul 2021 om 20:37 Het eten was lekker. Alleen we moesten wel erg lang wachten
26 jul 2021 om 0:30 Mij 4 kazen pizza himmal in duigen. Alle Kaas in de doos ipc op de pizza en de pizza was gewoon weg koud. Zo zonde Normaal altijd een hele lekkere pizza nu gewoon in de kliko kunnen gooien. Zonde van me geld
25 jul 2021 om 20:45 Deze keer aan de late kant. Eten was wel warm genoeg.
24 jul 2021 om 23:50 Altijd goed daarom snap ik de reviews van al die andere niet. Lijkt wel alsof ik het uit een restaurant krijg.
16 jul 2021 om 18:22 Super slechte service eten was koud en als je belt zeggen ze alleen kan niet koud zijn! En doen ze niks
16 jul 2021 om 10:22 Ik had een kapsalon vlees was wel lekker alleen friet was net of hij 2 keer gebakken was echt vies en oud
14 jul 2021 om 19:16 1,5 uur wachten had voor 4 uur al besteld. Droog aangebrand vlees ondanks ik aangaf dat niet te willen. Was droog en kind kon het niet wegkrijgen smerig. Teleurstellend.
14 jul 2021 om 0:30 20 minuten te laat
13 jul 2021 om 21:19 ik bestel hier niet meer nu al meerdere keren aan de race geweest na dat ik hier een kapsalon besteld heb
13 jul 2021 om 20:18 5 grote kapsalons besteld met 4 bakjes knoflook en 2 bakjes sambal, beide niet gehad maar wel 2 bakjes tomatensaus. Bij de kapsalon zat alle friet en kaas aan de aluminium deksel was het niet lekkerder maakte. Niet snel nog een keer in ieder geval