MEVLANA KAATSHEUVEL

MEVLANA KAATSHEUVEL De lekkerste pizza en döner bij u thuisbezorgd!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2250 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mevlana Kaatsheuvel. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 21:19 Snel bezorgd en weer erg lekker!! Aanrader!
2 jul 2022 om 0:55 Pita broodje shoarma extra vlees besteld. De bezorging was super snel, het eten was op goede temperatuur en lekker. Er zat een HEEL klein bakje knoflooksaus bij, te weinig voor de maaltijd. (M.Shopper)
28 jun 2022 om 6:44 Eten was koud toen het aankwam en dan ga je ze bellen maar krijg je iedereen aan de telefoon maar vervolgens krijg je te horen dat dat niet kan dat het koud is en dan krijg je te horen dat ze je niet kunnen helpen
26 jun 2022 om 19:42 Verse salade en lekkere pizza
26 jun 2022 om 11:00 Friet was aan de taaie kant en kipdöner was iets aangebrand. Ik heb wel eens beter kipdöner gegeten bij jullie.
26 jun 2022 om 4:38 Pizzabodem was best dun en een beetje klef/vettig, maar de pizza was rijk belegd en smaakte verder goed. Netjes op de aangegeven tijd bezorgd.
25 jun 2022 om 20:41 friet was taai leek erop alsof het oude opgewarmde friet was in me kipdoner zat een haar en veel stukjes waren aangebrand zonde van het geld op deze manier en de zak zat onder het vet
11 jun 2022 om 22:21 Perfection, as always.
6 jun 2022 om 19:59 Duurde 2 uur ipv aangegeven 1 uur. Randen van de pizza waren zwart.
6 jun 2022 om 10:26 Locking like raw meat,
4 jun 2022 om 11:02 Lekker eten en nog heel warm! Sneller bezorgd dan gezegd!