MEVLANA KAATSHEUVEL

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2387 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mevlana Kaatsheuvel. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 21:18 De dürum döner is in de vuilnisbak terechtgekomen, niet te hachelen. Erg vet, je kon hem niet eens fatsoenlijk opeten want hij viel uit elkaar, ook was ie niet warm, gelukkig voor manlief was de shoarmaschotel wel goed
5 feb 2023 om 9:40 De smaak was slecht, veel delen smaakte aangebrand en dan betaal je een euro extra voor een Turks broodje, maar krijg je een taaie pitta
3 feb 2023 om 20:06 Smaakte prima!
30 jan 2023 om 12:26 Prijzen duurder dan ooit. Als dan de kwalitiet in orde is is dit ook niet erg maar helaas ook de kwalitiet was niet goed.. Zwarte randen aan de kapsalon en weinig vlees. Ook was die niet echt warm maar lauw. Bezorging duurde ook lang.
29 jan 2023 om 1:27 2 uur bezorgingstijd, verkeerde adres eenmaal door mij andere keer door hun, extra moeten betalen voor de bezorging, onvriendelijk personeel, eten koud en karton geen aanrader, pizza niet eens gesneden
26 jan 2023 om 20:01 Prima pizzas...
19 jan 2023 om 20:19 Laatste x dat ik besteld heb , 9,50 voor een broodje shoarma is de druppel dat ga ik niet meer betalen sorryyyyy
13 jan 2023 om 16:53 Super!
12 jan 2023 om 14:24 Het was lekker en veel
8 jan 2023 om 21:21 Heerlijke kapsalon en netjes op tijd bezorgd!
3 jan 2023 om 0:40 Ipv kalfs kwam er kapsalln lamsvlees? Cheescake in een open bakje waarvan hij geen bovenstukje meer had! Kipsalade was gewoon een kapsalon salade met wat kip erboven op! Geen bestek en servetten! NOOIT meer.
31 dec 2022 om 22:13 Heerlijke pizza en een pitabroodje met uiensaus. Mijn vaste bestelling en lekker zoals altijd en ook nog eens zo snel bezorgd op Oudjaarsavond!